keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Tahroja paperilla

Kun on pää kypsä kirjottamiselle, silloinhan sitä pitää kirjoittaa.

Monta kertaa olen avannut Bloggerin ja mieli on hinkunut kirjoittamaan, mutta sormet on pysähtyneet. Ajatuksia on liikaa ja kevyesti kirjoittaminen on tuntunut vähintään mahdottomalta.

Raskaista asioista olisi helppo kirjoittaa ja sillä keventää mielen kuormaa, mutta ei tämä blogi ole sitä varten. Alkuperäinen ajatus kuitenkin oli hyvän mielen jakaminen, ajatuksin ja kuvin.

Vaikka syksy on eräänlainen hyvästien jättö kesälle, syksy on tervetullut raikkaana ja lupauksena tulevasta. Uudesta vuodenajasta ja erilaisesta ajanjaksosta.



 

Kynttilävarastoja pitää alkaa täydentämään urakalla.


 

Syksyn aika antaa luvan jäädä sisälle hyggeilemään ja nauttimaan siitä takkatulen tarjoamasta lämmöstä, tai vaihtoehtoisesti tuuppaa ulos hankkimaan punaa poskiin ja viistosti satavaa vettä niskaan. Takkatuli tuntuu vieläkin astetta paremmalta sen jälkeen.



 




 

Luontoa ihmettelemällä karisee turhat murheet sinne korpikuusen kannon alle. Ylläolevaa maljakkoa ei raaski kuljettaa kotiin. Jääköön hän koristamaan metsää, joka tarjoaa meille halukkaille hienoja retkihetkiä.

Ja hei, vielä yksi juttu. Armoton aurinko ei pääse paljastamaan kotona ihan jokaista pölyhiukkasta, kun on piilossa suurimman osan vuorokaudesta.
I love you autumn <3

-Päivi-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti